De makers van de Incognito Reeks [I...M]

Jorg de Jong (1980)

... tekent sinds zijn vijfde levensjaar en haalde daarbij zijn inspiratie uit sprookjes, oftewel het denkbeeldige. Voor de Koninklijke Militaire Academie ontwierp hij logo's, en verder voor andere publicaties boekomslagen, plaatjes voor websites, en wijn -en olijfetiketten. Daarnaast tekende en schilderde hij vele fantasy-achtige platen. In 2002 tekende hij op scenario van Chris Evenhuis een kort stripverhaal voor deel 12 in de Incognito Reeks, '3'. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen op teken- en stripgebied.

Marcel de Jong

...(zie Aaarch!!!)

Michiel de Jong (1970)

...studeerde aan de Rotterdamse kunstacademie Illustratie, en sinds zijn afstuderen in 1995 is hij fulltime striptekenaar en illustrator. Hij begon zijn strips te publiceren in o.a. Striptuur, stripmagazine Incognito, Sjosji en korte verhalen voor Zone 5300, meestal op scenario van Milan Hulsing. Voor Webber tekende hij de gagstrip Bigg op tekst van Peter de Wit, en voor Hello You De familie Sloterdyke, waarvoor Hanco Kolk de scenario's schreef. In 2006 verscheen van hem de avonturenstrip Hanuman in het Algemeen Dagblad, wederom op scenario van Milan Hulsing.

Website: www.comichouse.nl

Reinier Kahle (1969)

...heeft korte strips gepubliceerd in stripmagazine Incognito en Zone 5300, en maakte diverse illustraties voor o.a. Het Stripschap en het Algemeen Dagblad. Momenteel heeft hij zijn tekenwerk tot een minimum gereduceert en werkt hij voornamelijk als stewart, en muzikant in Gothic bands.

Peter Koch (1961)

...maakte humorstrips met een filosofisch karakter voor o.a. het universiteitsblad SUM. Voor stripmagazine Incognito tekende hij diverse strips, en korte tijd maakte hij deel uit van de redactie. Sinds jaren werkte hij aan zijn creatie Dijkman en bracht daar zelf een bundeling van uit. Ook publiceerde hij een strip voor het jongerenblad Ketchup. Tegenwoordig is hij voornamelijk actief als cartoonist en animator.

Website: www.stripstudio.nl

Erik Kriek (1966)

...studeerde af aan de Rietveld academie in Amsterdam, afdeling Illustratie/Grafiek. Hij geniet enige bekendheid met zijn tegendraadse stripheld Gutsman, waarvan hij enkele verhalen publiceerde in stripmagazine Incognito, en tevens in kleur voor Zone 5300. Uitgeverij Oog & Blik bracht een aantal delen uit van Gutsman, en tevens een bundeling van de eerste delen. Ook is er recentelijk een theatervoorstelling in première gegaan rondom Gutsman.

Website: www.gutsmancomics.com

Danny Koningstein (1968)

... heeft vooral strips geschreven voor Charles Guthrie, waaronder deel 12 in de Incognito Reeks, Memoria. Tevens schreef hij voor deze reeks Passanten, maar dat is tot op heden niet getekend. Voor Stripster was hij jarenlang één van de vaste recensenten. Ook heeft hij een korte strip geschreven voor Sjan Weijers die in Lustre verscheen, een éénmalige stripuitgave van Charles Guthrie, waarin een aantal small press tekenaars instaan.

Marco Kuipers

...(zie Aaarch!!!)

Lectrr (1979)

... is het pseudoniem van de Vlaming Steven Degryse, en hij is actief als striptekenaar en illustrator. Voor het Belgische stripblad Ink tekende hij vele cartoons en strips. Eind 2002 verschijnt van hem Wormtroopers, als deel 13 in de Incognito Reeks. Sinds 2003 tekent hij o.a. zijn cartoons voor het stripblad MYX, en ook voor Veronica magazine. Lectrr is ook actief als live performer.

Website: www.lectrr.be

Mark Moget (1970)

...heeft de kunstacademie gedaan in Rotterdam, en studeerde af op Illustratie. Hij publiceerde enkele jaren de humorstrip Knoet en Olle in stripmagazine Incognito, en cartoons en illustraties voor diverse bladen. Momenteel is hij werkzaam als grafisch vormgever en illustrator.