Welkom op de Incognito website

Hier kun je een grote verzameling strips en tekeningen vinden die ik, als verantwoordelijke uitgever, van 1993 tot en met 2003 heb uitgebracht onder de naam Incognito. Eerst met achttien nummers van stripblad Incognito, en later met vijftien albums van de Incognito Reeks. In smallpress -kringen waren we 10 jaar lang aardig beroemd.

We hebben de covers, Pareltjes en recensies van alle Incognito- uitgaven op onze website geplaatst. Ook kun je biografieën lezen van alle tekenaars die voor Incognito gepubliceerd hebben. Voor iedereen die van goede strips houdt is hier heel veel te bekijken en te lezen.

Een aantal van de Incognito- uitgaven kun je nog steeds bij ons verkrijgen, via Bestellen.

Omdat ik een grote hoeveelheid ongepubliceerd werk bezit van diverse Incognito-tekenaars, leek het me een goed plan om ook daarvan het nodige te plaatsen. Zo is er ook veel nieuws te ontdekken.

Bekijk ook eens de Fotogalerij, waar je Incognito-tekenaars tijdens stripbeurzen aan het werk ziet, met prachtige resultaten. Wie ooit foto’s heeft gemaakt van onze tekenaars bij de Incognito-stand, kan die gerust naar ons toesturen. Dan voegen we die toe.

Bij Portfolio kun je tekeningen bekijken die binnen- en buitenlandse striptekenaars voor mij gemaakt hebben door de jaren heen. Er zitten een aantal ‘grote’ namen tussen!

Via Over deze site... blijf je op de hoogte van de recente bijvoegingen op de Incognito website. Want we bouwen gestaag verder. Keer daarom regelmatig terug om de nieuwste aanwinsten te bekijken. Onze voorraad materiaal is nog lang niet geslonken.

En laat gerust een bericht achter in ons Gastenboek. Dat stellen we op prijs.

Veel lees- en kijkplezier.

Robin Schouten (tekst en eindredactie) en
Gerard van der Wolf (vormgeving en techniek)